Új-Zélandi Zöldkagylópor 125g

Raktáron 
Magas biohasznosulású teljes, nem zsírtalanított zöldkagylópor 2,6 - 3,8 % közötti glükozaminoglikán (GAG) tartalommal kutyáknak és cicáknak. Az ízületek, porcok, inak természetes támogatója - már kölyökkortól célszerű vele kiegészíteni az étrendet.
6 190 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
TUDTAD-E?
  • Az új-zélandi zöldkagylópor glükózaminoglikán tartalmát gyártásonként laborban vizsgáltatjuk és csak akkor kerül lecsomagolásra, ha 2,6 - 3,8% között van
  • Zöldkagylóporunkat Új-Zéland déli részéről, Marlborough Sounds-ról importáljuk

TIPP:

  • Ha összehasonlítod a Farkaskonyha terméket konkurens márkákkal, hasonlítsd össze a minőséget is: a lipid gyártás mellékterméke a zsírtalanított zöldkagylópor. Az állatoknak készült kiegészítőkben gyakran ezt használják, mert lényegesen olcsóbb. Ha a csomagoláson nem tüntetik fel a GAG tartalmat, legtöbbször zsírtalanított termékről van szó
Alkalmazás
Folyamatosan, az étrend kiegészítéseként javasolt.

Napi adag kalkulátor

A csúszkát mozgatva válaszd ki kedvenced testsúlyát és nézd meg, mennyi az ajánlott napi adag a termékből és meddig elég neki ez a kiszerelés.

Adagolás
AJÁNLOTT NAPI ADAG:

0,5 g / 5 kg

1 mérőkanál kb. 3 g

 

Kúraszerűen, vagy folyamatosan is adható.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

 

TÁROLÁS:

Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva tárold.

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK:

100% Új-Zélandi zöldkagylópor