Szállítási módjaink közül aszerint választhatsz, hogy van-e a kosaradban fagyasztott termék is.

FAGYASZTÁST NEM IGÉNYLŐ TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

A nem fagyasztott termékeket - ha 12:00 óra előtt megérkezik a rendelésed - aznap feladjuk GLS-el. Így a következő munkanapon már az otthonodban is lehet, illetve a GLS csomagpontjaira is kérheted a szállítást.

15.000 Ft rendelési értéktől a szárazáru szállítás INGYENES.

Ha a kosaradban lévő termékek értéke nem éri el a 15.000 Ft-ot, a szállítás díja 1.490 Ft.

FAGYASZTOTT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

9 kg-tól  az otthonodba szállítva, akár ingyen fuvarral

Amennyiben a kosaradban lévő fagyasztott termékek súlya eléri a 9 kg-ot, lehetőséged van házhoz szállítással rendelni.

A fagyasztva szállítás 50.000 Ft rendelési értékhatár fölött INGYENES, ez alatt 3.300 Ft.

9 kg alatti fagyasztott termék mennyiség esetén személyes átvételi pontjainkon (márkaboltjainkban vagy a központi raktárunkban) veheted át a rendelésed - a kosár oldalon kiválaszthatod, melyik üzletünkbe jönnél be érte.

Környezetbarát, gyors és profi fagyasztva szállítás!

Fagyasztott rendelésedet HACCP rendszerünknek megfelelően, környezetbarát SZALMADOBOZOKBAN, szárazjeges extra hűtéssel szállítjuk otthonodba, futárszolgálattal. A doboz tartalma a szárazjégnek, a minimum súlynak és a speciális szalmadoboznak köszönhetően a feladást követő napon fagyasztott állapotban érkezik meg hozzád. (36 órán át tárolható biztonságosan a szalmadobozban).

Mikor érkezik a csomagom?

Szalmadobozos fagyasztós feladásaink hétfő, kedd és szerdai napokon vannak. Rendelésedet követően egyeztetjük veled a szállítás napját, hogy biztosan át tudd venni a csomagot 

 

Válassz települést és nézd meg, milyen feltételekkel szállítunk jelenleg házhoz a címedre:

ÓVJUK EGYÜTT A KÖRNYEZETET!

A szalmadobozt, amiben az áru érkezik, a kartonnnal együtt gondosan őrizd meg!

Ha a következő rendelésed alkalmával jelzed, hogy szívesen visszaküldenéd Nekünk a csomagolást, örömmel visszavesszük a dobozt és az üzemben gondoskodunk az újrafelhasználásáról.

Ha segítesz óvni a Földünket, cserébe mi meglepetéssel kedveskedünk: a doboz visszaküldése után figyeld az email postafiókod, mert havonta más és más meglepetéssel jövünk, aminek kedvenced fog legjobban örülni!

Hogyan működik a csomagcsere?

Ha rendeléskor megjegyzésben jelzed, hogy van visszaküldendő szalmadobozod, akkor "csomagcserével" adjuk fel a termékeket. Így visszadhatod az üres dobozt a GLS futárnak, amikor viszi az újabb a rendelést. 

FONTOS: Csomagcserés szállítás esetén a GLS futár csak akkor fogja odaadni a fagyasztott csomagodat, ha megkapja cserébe az üres szalmadobozt az eredeti kartonjában. Épp ezért fontos, hogy csak akkor kérj csomagcserét, ha biztosan meg tudod oldani a cserét. 

Köszönjük, hogy segítesz védeni a környezetünket!

RENDELÉSED NYOMON KÖVETÉSE

A rendelésedet visszaigazoljuk, a szállítás aktuális állapotáról emailben értesítünk. Telefonon előre egyeztetjük veled a szállítás napját, hogy biztosan át tudd venni a csomagodat.