Szállítási módjaink közül aszerint választhatsz, hogy van-e a kosaradban fagyasztott termék is.

FAGYASZTÁST NEM IGÉNYLŐ TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

A nem fagyasztott termékeket - ha 12:00 óra előtt megérkezik a rendelésed - aznap feladjuk GLS-el. Így a következő munkanapon már az otthonodban is lehet, illetve a GLS csomagpontjaira is kérheted a szállítást.

15.000 Ft rendelési értéktől a szárazáru szállítás INGYENES.

Ha a kosaradban lévő termékek értéke nem éri el a 15.000 Ft-t, a szállítás díja 1.190 Ft.

FAGYASZTOTT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

fagyasztott barf menük és húsok kedvencednek - kényelmesen, az otthonodba szállíltva

9 kg-tól 

Amennyiben a kosaradban lévő fagyasztott termékek súlya eléri a 9 kg-t, lehetőséged van házhoz szállítással rendelni.

Ez alatti fagyasztott termék mennyiség esetén személyes átvételi pontjainkon veheted át a rendelésed - a kosár oldalon kiválaszthatod, melyik üzletünkbe jönnél be érte.

Fagyasztott termékeinket az egész országban házhoz szállítjuk. A fagyasztott szállítás Budapest és környékén számos településre 40.000 Ft-tól ingyenes.

Válassz települést és nézd meg, milyen feltételekkel szállítunk jelenleg házhoz a címedre:

HOGYAN BIZTOSÍTJUK, hogy a TERMÉKEK TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN ÉRKEZZENEK HOZZÁD?

Tárolás raktárunkban

-18˚C

Kedvenced fagyasztott eledelét fagyasztó kamráinkban -18°C hőmérsékleten tároljuk.

Miután útnak indult a rendelésed

Fagyasztott rendelésedet - szállítási címtől függően fagyasztós autóinkkal körfuvarban, vagy - amennyiben az általad megadott irányítószámon nincs körfuvarunk, profi thermo dobozban szállítjuk házhoz.

Saját fagyasztó autós szállítás

A fagyasztó kamráinkból bepakoljuk a fagyasztós kisteherautóink egyikébe. A raktérben -18°C hőmérsékleten utaznak a termékek egészen az otthonodig.

Kényelmesen, az otthonodba

Az előre egyeztetett napon reggel emailben értesítünk, amint a csomagod útnak indult. Az emailben megtalálod kollegánk telefonszámát, ha egyeztetni szeretnél vele. Érkezés előtt 1 órával telefonál és a megbeszélt időben megérkezik a termékekkel.

Szállítás professzionális thermo dobozban

A fagyasztott termékeket professzionális, tökéletesen záródó thermo dobozokba csomagoljuk. Így biztosítjuk, hogy a termékek fagyasztott állapotban, kifogástalan minőségben érkezzenek meg hozzád.

Kényelmesen, az otthonodba

Partnerünk, a GLS emailben a szállítás napján értesít, hogy csomagod útnak indult. Kiemelten fontos, hogy aznap át tudd venni, amikorra megbeszéltük a szállítást - hogy a csomagod tartalma ne olvadjon ki. (36 órán át tárolható biztonságosan thermo dobozban).

RENDELÉSED NYOMON KÖVETÉSE

A rendelésedet visszaigazoljuk, a szállítás aktuális állapotáról emailben értesítünk. Telefonon előre egyeztetjük veled a szállítás napját, hogy biztosan át tudd venni a csomagodat.