Kiemelt Farkaskonyha partnerek

Ezen az oldalon jelenleg még dolgozunk - hamarosan itt találod kiemelt partnereink listáját.

A Farkaskonyha termékek teljes kínálatát megtalálod saját márkaboltjainkban Pesten és Budán, valamint kínálatunk jelentős részét eléred kiemelt partnereinknél, állateledel szaküzletekben, a lakóhelyedhez közel.

Fagyasztott termékeinket 9 kg-tól szállítjuk házhoz az egész országban, megrendelheted őket személyes átvétellel is és természetesen eléred őket partnereinknél is.

Amíg el nem készül ez az oldal

Ha szeretnéd tudni, hol van lakóhelyedhez legközelebb partnerünk, csörögj ránk a 06 1 211 2037-es telefonszámon - szívesen segítünk megtalálni a legjobb Farkaskonyha lelőhelyet. 
Abban is tudunk segíteni, várhatóan elérhető -e ott helyben az a termékünk, amit keresel kedvencednek.

Kiemelt partnereinkkel szoros együttműködést alakítottunk ki az elmúlt években, amit még tovább szeretnénk erősíteni. Partnereinkkel közösen azon dolgozunk, hogy a termékeink helyben is elérhetőek legyenek és hogy megfelelő szakmai segítséget kapj étrenddel kapcsolatos kérdéseid megválaszolásában.

Ha valamilyen termékünkre szükséged van, ugorj be bátran a hozzád legközelebb eső kiemelt partnerünkhöz. Ha szerettél volna valamit, ami nem volt készleten náluk, kérlek segítsd a munkánkat és írj nekünk egy sort róla a hello@farkaskonyha.hu email címre. Így az üzlet tulajdonossal közösen tudjuk tovább tökéletesíteni a Farkaskonyha kínálatot a helyi igényeknek megfelelően - ami országrészenként is változhat. Épp ezért nagyon örülünk, ha kapunk visszajelzést tőletek ebben a tekintetben.

Ha még nem dolgozunk együtt

Szeretnél üzletedben allergiás kutyák étrendjébe is beilleszthető fagyasztott barf menüket, húsokat, és bármely étrendhez társítható bio és natúr kutya étrend-kiegészítőket, vitaminokat, gyógynövényeket?

Írj nekünk, hogy mielőbb felvehessük veled a kapcsolatot.