MSM organikus kén 125g

Raktáron 
Organikus kén, természetes gyulladáscsökkentő tulajdonságának köszönetően ízületi fájdalmak és allergiás tünetek esetén egyaránt ajánlott étrend-kiegészítő kutyáknak.
2 690 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
TUDTAD-E?
  • Az amerikai OptiMSM speciális, többfázisú MSM párlási technológiája a világon egyedülálló. A termékek tisztasága klinikai tesztekkel is igazolt - ennek köszönhetően a lehető legtisztább minőségű MSM terméket tartod a kezedben

TIPP:

  • Keverd el az eledellel, vagy egy kis mézzel és natúr joghurttal
  • Mivel a természetes C-vitamin javíthatja az MSM hasznosulását, ha teheted, egészítsd ki kedvenced étrendjét csipkebogyóporral is, amely az immunrendszer működését is támogatja
Alkalmazás
Folyamatosan, az étrend kiegészítéseként javasolt.

Napi adag kalkulátor

A csúszkát mozgatva válaszd ki kedvenced testsúlyát és nézd meg, mennyi az ajánlott napi adag a termékből és meddig elég neki ez a kiszerelés.

Adagolás
AJÁNLOTT NAPI ADAG:

1 g / 5 kg

1 mérőkanál kb. 5 g

 

Kúraszerűen, vagy folyamatosan is adható.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

Az MSM hatását erősíti a természetes C vitaminban gazdag táplálkozás, ezért a legjobb hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy csipkebogyóporral együtt add kedvencednek.

Az ajánlott napi mennyiséget szépen fokozatosan érd el, először csak egy késhegynyit adj az eledelhez, majd egy hét alatt emeld a mennyiséget a tervezettre. Vedd figyelembe, hogy a megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, amely egyedenként más és más lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától! Túlagadolás esetén lágyabb széklet figyelhető meg, ha ilyet tapasztalsz, csökkentsd a napi mennyiséget.

 

TÁROLÁS:

Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva tárold.

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK:

100% MSM