ÖSSZETEVŐK:
fekete zab, kendermagliszt, mikronizált (cukor) répapép, nád (cukor) melasz, növényi olajok és zsírok (Oatinol) 5%, glükozamin: 2%, chondoritin: 1%, MSM (metil-szulfonil metán): 1%, Glutamin: 1%, Kurkumin: 0,5%, Kollagén-mártix: 0,5%
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
nyersfehérje: 24%, nyers olajok és zsírok 9%, nyersrostok:12%, nyershamu: 9%
A 13 aktív összetevő:
Chondroitin - A chondroitin alapvető fontosságú a porcok rugalmasságának megőrzéséhez és a természetes regenerációs folyamatokhoz a szervezetben. Támogatja a helyes enzimatikus folyamatokat és a vízmegtartó képességet.
Kollagén mátrix - keménységet és egyben rugalmasságot biztosít a szöveteknek A csontok, inak, izmok és porcok esszenciális szerkezeti építője .
Kurkumin - a kurkuma fűszernövény aktív összetevője. Erős, természetes antioxidáns, támogatja a szervezet gyulladáscsökkentő folyamatait.
Piperin: természetes feketebors kivonat, segíti az aktív öszetevők, mint például a kurkumin felszívódását.
Glükozamin - biztosítja a porcok struktúráját és ütéselnyelő tulajdonságait. Alapvető fontosságú a porcok regenerációjához , és szerepe van az inak, a bőr, a csontok és a szalagok formálásában is.
Glutamin - kondicionálisan esszenciális aminosav, amely támogatja a gyógyulási folyamatokat.
Kendermagolajból nyert Omega 3 zsírsavak - az egyik legjobb növényi alapú Omega 3 zsírsavforrás. Fontos szerepe van a szervezet természetes gyulladáscsökkentő folyamatainak fenntartásában.
MSM (metil-szulfonil metán) - természetes kén, amely segíti a kötődést más molekulákkal, így fenntartja a kötőszövetek szilárdságát és épségét. Mindemellett fontos szerepe van a kollagén termelésében .
C-vitamin - szükséges a kollagén termeléséhez , amely az emlősök szervezetében a kötőszövetek vázát képezi. Közvetlen hatással van a szövetek növekedésére, fejlődésére, illetve azok sérülést követő regenerálódására, így elengedhetetlen a gyógyuláshoz, az immunrendszer fontos támogatója.
Galaktolipidek
Antioxidánsok
Béta-glükánok
Foszfolipidek